Brenda Barattini, o tânără de 28 de ani, din Argentina, şi-a minţit iubitul că urmează o partidă de amor minunată, greu de uitat. În timpul jocului, însă, ea i-a tăiat penisul cu nişte foarfece. 
 
În urma faptelor ei, judecătorul a decis ca tânăra să stea după gratii 13 ani, însă ea s-a arătat revoltată de decizia instanţei. 
 
„Îmi pare foarte rău pentru ce am făcut, niciiodată nu am vrut să omor pe cineva. Cer să se facă dreptate. Mi-am stricat viaţa, vreau să-mi continui viaţa mea normală”, a declarat tânăra, în lacrimi, în încercarea de a-i îndupleca pe juraţi. 
 
Brenda a recunoscut că a intenţionat să-şi rănească partenerul dar nu să-l omoare. Ea a mai spus că a ajuns să se răzbune pe iubitul său pentru o filma şi trimitea videoclipuri în ipostaze intime prietenilor săi.
 
 
”Mi-a încălcat intimitatea, viaţa mea şi cariera mea. Arătase totul ", a spus femeia.
 
Avocatul său, Iván Sironi, spune că va contesta sentinţa. "În istoria Justiţiei argentiniene nu există nicio condamnare pentru tentativă de omor agravat de o vătămare a penisului", a spus el.
 
Iubitul Brendei a povestit cum i s-a înscenat un joc erotic, i s-a tăiat penisul şi a fost lăsat într-o baltă de sânge. Vecinii au fost cei care l-au ajutat. Acesta a suferit mai multe operaţii de reconstrucţie a penisului.