Oana Roman le-a povestit urmăritorilor ei de pe reţeaua de socializare că fiica ei a fost bolnavă în ultima perioadă şi a avut nevoie de medicaţie şi consultaţii pediatrice, semn că o problemă nu vine niciodată singură. 

Andra, gest uimitor de generozitate. Cânăreaţa a donat 20.000 de euro pentru Institutul „Matei Balş”

„De joi stăm în casă cu toţii pentru că situaţia pare că se agravează”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

„Mai am doar un singur client care mai are activităţi, restul au închis activitatea şi tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări şi filmări care sunt imposibile acum", a mai spus vedeta, care pare să se afle într-un impas financiar major.

Mai mult, Oana susţine că dacă pademia de coronavirus va continua în acest ritm, cel mai probabil va ajunge să trăiască din pensia mamei sale, neavând nicio altă sursă de venit. Chiar şi aşa, Oana Roman se arată încrezătoare şi optimistă că totul va fi bine pentru ea şi familia ei.

Încă un gest umanitar în pandemia de Covid19! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, donaţie de 100.000 de euro pentru medici

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot şi am putere. Nu încasez nimic în această perioadă şi în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoşi şi încrezători”, a mai transmis Oana Roman.