Astfel, în cazul unui interviu, ea a declarat că ea a fost cea care a pus punct relaţiei cu Marius Elisei.

Fostul soţ al Oanei Roman, reacţie ironică după anunţarea divorţului: "Perfect fără tine"

“Pasul ăsta nu l-am făcut de capul meu. Am explicat foarte clar despre ce e vorba. Eu sper ca de sărbători, având în vedere că avem un copil, el să fie prezent, întrucât aşa este normal. Om vedea ce ne rezervă viitorul. Repet şi vreau ca lumea să înţeleagă foarte clar eu nu am vorbit despre divorţ. Nici o secundă. Am spus foarte clar că este o separare şi că nu ştim ce ne rezervă viitorul. Toată lumea a zis că deja am divorţat, ceea ce este o aberaţie. Nu am divorţat, nu am depus încă divorţul, doar ne-am separat”, ne-a povestit Oana Roman, în exclusivitate, pentru Libertatea.

Oana Roman şi Marius Elisei divorţează. Care e cea mai mare dorinţă a acesteia: ”Vreau ca Isabela să nu trăiască această suferinţă!”

Ba mai mult, ea nu exclude împăcarea cu Marius Elisei, în cazul în care va fi dispus să facă nişte schimbări. “Între noi, la un moment dat, lucrurile nu au mai funcţionat, în ceea ce priveşte cuplul nostru, şi am ajuns la concluzia că separarea este cea mai bună variantă, deocamdată. Deci nu a vorbit nimeni de infidelitate, nu a vorbit nimeni despre bani, nu a vorbit nimeni despre divorţ. După cum observi, am verigheta pe mână”.

Chiar dacă s-a despărţit de soţul ei, Oana Roman nu pare să sufere prea tare şi a fost protagonista unei şedinţe foto, ea fiind model pentru brandul Vicăi Blochina.