Într-o postare pe Facebook, Oana Roman a anunţat că ea şi Marius Elisei s-au separat. Ei au împreună o fiică de şase ani şi speră să rămână în relaţii bune, de dragul ei.

”Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o şi am şters o apoi !Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată. Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii.

Horia Brenciu şi-a pierdut mama când avea doar 11 ani: "A murit de cancer, dar nu am avut timp să o jelesc"

În aproape 7 ani de relaţie am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră si deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Cand părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferinţă, si îmi doresc ca relaţia noastră ca părinţi să rămână una civilizată şi de prietenie în a putea să ne creştem în mod responsabil copilul. Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv şi fizic în creşterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase şi pentru asta îl respect şi îl voi respecta toată viaţa mea!

Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”

Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem. Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinţi trebuie sa rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unica soluţie. Mi-aş dori ca presa să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară! Vă mulţumesc!”, – a scris Oana Roman pe contul său de Facebook