Oboseala şi tristeţea, semnele unui suflet obosit

1 75661 original jpg jpeg

 Cu toţii avem momente în care ne simţim trişti, îngânduraţi sau pur şi simplu obosiţi. Ai crede că puţină odihnă rezolvă totul, însă dacă stările se perpetuează, acest lucru poate fi un semn că eşti obosită sufleteşte.

Chiar dacă dormi şi 8 ore pe noapte, atunci când sufletul tău e obosit, te vei trezi în continuare cu aceeaşi stare depresivă. Atunci când nu mai există o conexiune între suflet şi gânduri, îţi pierzi intuiţia şi ai mari şanse să devii o persoană extrem de negativistă. Acest obicei îţi poate afecta în timp viaţa socială şi personală.

Cum îţi dai seama de oboseala sufletească?

Dacă vrei să afli ce anume se întâmplă cu dispoziţia ta, freacă-ţi palmele atât cât să genereze energie şi să se încarce. După aproximativ 30 de secunde, separă-le încet, pentru a nu dispersa energia. Trebuie să simţi că mâinile ţi se încălzesc şi că trupul tău primeşte acea energie, altfel eşti nevoită să repeţi procedeul de câteva ori.

Cauzele oboselii sufleteşti

Există mai multe cauze pentru care te poţi simţi fără vlagă nu doar din punct de vedere fizic, ci şi spiritual. Printre ele se numără faptul că nu eşti sinceră cu tine însăţi, faci un lucru pentru că eşti constrânsă, şi nu din proprie iniţiativă, ai obiceiul să bârfeşti şi să gândeşti negativ sau, pur şi simplu, te înconjori de persoane negative.

Când e nevoie să ceri ajutorul psihologului?

Toate aceste lucruri îţi lasă sufletul fără viaţă şi duc la stările de depresie şi anxietate puternică. Dacă problemele de sănătate persistă, e important să identifici exact cauzele şi, dacă nu reuşeşti să te pui pe picioare de una singură, să ceri ajutorul unui specialist.

Terapia cu cristale îţi purifică sufletul

Nu numai trupul trebuie să fie sănătos, ci şi sufletul, care are nevoie de o atenţie specială atunci când e rănit. Încearcă să îi recapeţi strălucirea cu ajutorul terapiei prin cristale, acele geme care să îţi genereze doza zilnică de energie şi bunădispoziţie. Află care este piatra ta norocoasă, în funcţie de zodie şi poart-o oriunde cu tine. La câteva săptămâni de la purtare, trebuie să o pui într-un vas de lut plin cu sare, pentru a o descărca. O clăteşti, apoi, cu apă rece.

Meditaţia te scapă de stres

Atunci când te simţi stresată şi tristă fără motiv, încearcă să meditezi câteva minute pe zi. Asigură-te că te afli într-un loc liniştit şi încearcă să îţi regăseşti eul interior. Nu numai că te vei simţi mai relaxată, dar vei elimina şi energia negativă.

Practică lucrurile care îţi plac

Sufletul tău are nevoie de dragoste, protecţie şi afecţiune. Nu aştepta ca aceste lucruri să vină neapărat din partea altor persoane, ci ele trebuie să vină chiar din partea ta. Răsfaţă-te cu un preparat culinar pe care îl îndrăgeşti, practică un sport sau un hobby care să îţi ţină mintea ocupată. Vei obseva că îţi vei reîncărca instant bateriile. Nu uita! Sufletul tău este foarte puternic, depinde doar de tine cum îl îngrijeşti!



Recente

Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg
Job jpg
pexels energepiccom 110473 jpg
femeie privinf spre dreapta jpg