Pantaloni de ciclism

Colanţii până la jumătatea coapsei, inspiraţi de uniformele de ciclism, sunt în topul tendinţelor actuale. Multe staruri (printre care Kendall Jenner, Kim Kardashian West, Rihanna) şi mulţi Instagrammeri din sfera industriei fashion au prezis deja trendul, începând deja să poarte acest gen de pantaloni de mai bine de un an.

Pe lângă varianta clasică, din lurex sau bumbac, croiala a fost împrumutată şi pentru versiuni mai sofisticate – un hibrid dintre cycling pants şi work trousers, din stofă elegantă), dar şi variante din denim.

Printuri florale în 2019

Printurile florale nu îşi pierd popularitatea nici în 2019 Pantalonii scurţi cu flori mari, realizaţi din materiale uşoare, sunt la modă în sezonul cald din acest an. Branduri cunoscute, precumi Arthur Arbesser, Dries van Noten sau Philosophy di Lorenzo Serafini au inclus în colecţiile lor pantaloni scurţi cu talie înaltă, într-o varietate de culori şi ţesături.

Designerul Dorothy Perkins propune imprimeuri florale pentru 2019. În tendinţe sunt şi printurile tropicale, cu fructe sau legume. 

Pantaloni scurţi din piele

La prima vedere, pantalonii scurţi din piele par dificil de purtat, însă în 2019 sunt un must-have. Poţi opta pentru o pereche de pantaloni scurţi negri şi vei obţine look edgy, însă pot fi purtaţi şi într-o combinaţie mai elegantă, dacă au un croi lejer şi o culoare neutră.

Pantaloni din denim cu talie înaltă 

Pantalonii scurţi din denim vor fi întotdeauna la modă. Versatili şi uşor de purtat, ei sunt prima alegere pentru zilele călduroase de vară. 

În 2019, se poartă cei cu talia foarte inaltă. Se pot integra uşor în orice ţinută, astfel că îi poţi purta cu toate tipurile de cămăşi din denim, bluze, jachete, topuri şi accesorii: pălării, şepci, ochelari de soare, bijuterii şi pantofi de orice stil. 

Se poartă arât cei foarte scurţi, cât şi cei până la genunchi şi strâmţi, inspiraţi din stilul biker.

Pantaloni scurţi cu franjuri

Hainele şi accesoriile decorate cu franjuri sunt un alt trend important al acestui sezon. Oferă o textură deosebită şi mai multă fluiditate ţinutelor. Aşadar, poartă-i cu încredere. 

Surse: cosmopolitan.ro, stay-trendy.com