Vara aceasta sunt o multitudine de trenduri din care poţi alege, dar trebuie să fii selectivă. În primul rând, aplică regula de aur pentru orice încălţăminte: ,,să fie comodă“. Îţi propunem câteva modele de sandale la modă 2019, alcătuite de designeri renumiţi, care să te inspire la o viitoare plimbare prin magazine. Vezi AICI ce sandale sunt la modă în 2019.

Papuci de plajă la modă 2019: flip-flop

Vara trecută, papucii simpli de plajă au avut o revenire spectaculoasă. Anul acesta, aceştia primesc un update. Se poartă culori îndrăzneţe, diferite texturi şi chiar cei cu toc sculptat, ce se potrivesc mai degrabă la piscină.

Papuci de plajă la modă 2019: Platformele

Adaugă câţiva centrimetri în plus, cu ajutorul platformelor. Sunt foarte versatili şi pot fi purtaţi de dimineaţa până seara, într-o multitudine de outfituri. Pe plajă, la piscină sau seara în oraş. Aşadar, asigură-te că îi ai în bagaj înainte de a pleca în vacanţă. Îţi vor face zilele mult mai uşoare şi vei fi chic! 

Papuci de plajă la modă 2019: şlapi

Se poartă pe stradă, la plajă şi oriunde mergi! Da, de şlapi vorbim. Sunt vedetele sezonului cald şi probabil că vor mai rămâne o perioadă în preajmă. Vin într-o varietate de modele şi de culori, aşa că îi poţi purta oriunde şi oricum. Şlapii sunt vedele verii 2019.

Papuci de plajă la modă 2019: Sandalele sport

Pentru fetele active, care preferă să-şi pur şi simplu stau pe plaje, evenimente sportive sau de mers pe jos prin locuri neexplorate, există câteva relevante tipuri de pantofi, diferite pentru fiecare caz individual.

Papuci de plajă la modă 2019: sandale cu talpă joască

Dacă îţi doreşti să pui în valoare un costum de baie ceva mai elegant şi mai sofisticat, se poartă şi sandale mai deosebite. În 2019, se poartă atât cele cu şireturi sau barete, cât şi cele cu aplicaţii florale, cu şnur de panglică sau din texturi strălucitoare. 

Sursă: vogue.com