Sandale la modă 2019: barete transparente

Accesoriile din plastic nu mai sunt o noutate în zilele noastre. Designerii continuă să promoveze pe larg această textură, astfel încât o regăsim şi la sandale. Probabil, o simplă baretă din silicon sau vinil le conferă unor sandale tip saboţi o anumită lejeritate. Ar trebui doar să le probăm, ca să ne convingem, nu-i aşa?

Sandale la modă 2019: decorate cu pene

Ce-ai putea să porţi mai delicat într-o vacanţă la mare decât o pereche de sandale cu pene sau puf, în culori radiante, pentru un look îndrăzneţ. Penele continuă să inspire designerii la modele extravagante. Unii preferă să decoreze cu pene doar baretele, alţii le adaugă pe lateral, astfel încât să obţină o pereche de încălţăminte ieşită din tipare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟👙 Feather Beach Sandals 🍭 Daily doze of fashion🍬☀️ Shop at ladidaedge.com

A post shared by La-di-da Edge (@ladidaedge) on

Mai citeşte şi: Ce se poartă vara 2019

Sandale la modă 2019: animal print

În 2019, se pare că vom vedea peste tot imprimeul piele de leopard sau de şarpe şi nu ne referim aici doar la vestimentaţie sau la accesorii, dar şi la încălţăminte. Acestea îţi vor oferi un look de aventurieră, păşind pe aleile oraşului ca printr-un safari. Poţi alege modele cu talpa joasă sau înaltă, prevăzute cu cureluşe fine din piele sau cu şireturi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

go with your instinct 🐆✨|| which one is your fav!? | Soulshoetique.com

A post shared by Soul Shoetique (@soulshoetique) on

Sandale la modă 2019: talpa joasă

Principala cerinţă pentru încălţămintea de vară este confortul. Prin urmare, una dintre cele mai căutate tendinţe din vara anului 2019, sunt sandalele cu talpa joasă. Decorurile pot fi printre cele mai neobişnuite, cu multe barete în stil roman sau împodobite cu flori în stil latino-american.

Sandale la modă 2019: talpă ortopedică şi baretă la gleznă

Sandalele cu platformă, cu o talpă medie sau înaltă, sunt create special pentru a asigura confort piciorului. Inspirate din moda anilor  '90, sandalele cu platformă sau cu talpă ortopedică vor fi un must have pentru vara aceasta, asortându-se aproape cu orice look casual. Poţi alege modele simple sau mai extravagante, în funcţie de înălţime şi de preferinţele tale. Se poartă sandalele din piele cu talpă zimţată şi căptuşită cu iută. Iar baretele vor fi mai late sau mai subţiri, prevăzute cu catarame metalice atrăgătoare. Culorile recomandate sunt: negru, maro sau bej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#miclafashion #sandali #michaelkors #michaelkorsshoes #estate #estate2019 #fashion €150

A post shared by MiCla Fashion (@miclafashion) on

Jun 6, 2019 at 10:00am PD