Într-o postare pe care a făcut-o pe Youtube, Pepe a vorbit despre ce s-a întâmplat între Dan Alexa şi Anamaria Prodan, cea care l-a lovit pe fostul fotbalist în faţă. 
 
„Hai, mă, mă întrebaţi numai de subicetul ăsta… Vorbim şi de el că, într-adevăr, e subiect. Cum aş fi reacţionat? Habar n-am. Astea sunt nişte reacţii… Din punctul meu de vedere, el a reacţionat foarte bine, s-a întors şi a plecat. Nu poţi să te lupţi cu o femeie. Există acel instinct de apărare pe care îl are un om în el şi pe care îl descoperă atunci când este atacat şi poţi reacţiona aşa, la secundă. Baf, baf! Şi i-o dai înapoi. Nu ştiu dacă aş fi făcut acelaşi lucru, habar n-am. Probabil aş fi imobilizat-o, să nu mi-l dea pe al doilea. 
 
Adică o prinzi de mână, i-o suceşti, o pui la pământ şi chemi poliţia. Nu ştiu”, a spus el, izbucnind din nou în râs. „Nu mă mai întrebaţi din astea, n-aş fi făcut genul ăla de „dă-mi-o şi pe partea cealaltă că nu m-ai nimerit bine”, „hai că închid ochii să mă nimereşti, să nu mă feresc” Nu ştiu, nu e subiectul meu şi nici nu ştiu din ce motiv a fost croşeul respectiv. Dacă mă întrebaţi, în niciun caz nu cred varianta aia cu transferul sau cu jocul şi cred că nu o crede nimeni”, a spus Pepe, potrivit wowbiz.ro.
 
Anamaria Prodan şi Dan Alexa au fost protagoniştii unui moment incredibil săptămâna trecută, când la finalul paridei de la Giurgiu cu FC Botoşani, sexy impresara a fost surprinsă în timp ce l-a lovit în faţă pe tehnician. 
 
Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea "Gospodar fără pereche" (Pro TV) ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu.