Dracena, această plantă deloc pretenţioasă, se poate adapta perfect condiţiilor dintr-un apartament. Din acest motiv este şi pe lista celor mai prezente plante în locuinţele din România şi nu numai.

Pe perioada sezonului rece, Dracena se va simţi foarte bine chiar şi la temperaturi de 12 grade Celsius, iar în timpul verii se descurcă foarte bine cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.


Crinul păcii este apreciat pentru frumuseţea să, dar şi pentru că nu necesită o îngrijire foarte atentă. Trebuie menţionat faptul că adoră că în aer să fie un nivel al umidităţii mai ridicat.

Aşadar, dacă ai o locuinţa în care ai probleme cu umiditatea crescută,  crinul păcii te va ajută foarte mult să o reglezi şi să o aduci la un nivel mai jos.


Begoniile sunt o opţiune bună pentru persoanele care preferă plantele frumoase, cu flori care vor înfrumuseţa cu siguranţă încăperea în care sunt amplasate. Ele se pot dezvoltă chiar şi atunci când nu au parte de foarte multă lumina naturală.


Nici ficusul nu trebuie uitat. Acesta reuşeşte să se facă remarcat mai ales datorită rezistenţei ridicate la temperaturile joase.


Sursă: casamea.ro