Recent, ducii de Sussex au publicat pe contul lor oficial de Instagram şi prima fotografie cu micuţul Archie. 

În fotografie, bebeluşul regal, de doar o luna, îşi ţine tatăl de degetul inelar, cu verighetă de la nuntă. În mai puţin de 5 minute de la publicarea ei online, poză a adunat peste 50.000 de likeuri de la fanii ducilor.

Citeşte şi: Meghan Markle, mamă posesivă. Cum îşi apăra copilul e trist

„La mulţi ani de Ziua Tatălui! Şi o urare specială pentru prima Zi a Tatălui pentru Ducele de Sussex”, este mesajul care a însoţit prima poză cu chipul bebeluşului regal, Archie.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor va fi botezat luna viitoare, în Windsor. Micuţul va purta o ţinută ce o va imită pe cea a Prinţului Harry, la botezul sau. Evenimentul a avut loc în 1984, în Capela Sf George din Windsor. Tot acolo va fi botezat şi Archie.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.

Fiind băiat, el va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry - Earl of Dumbarton.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.