Ziua nunţii trebuie să fie impecabilă, doar se spune că trebuie să fie una dintre cele mai frumoase zile din viaţa cuplului. Însă, când vine vorba de unele regalităţi, căsătoria se dovedeşte a fi una dintre cele mai proaste decizii. Unii regi s-au căsătorit doar pentru zestrea fastuoasă, iar alţii au fost îngroziţi de faptul că nunta lor s-a transformat în cea mai urâtă zi din viaţa lor.

La nunta Regelui Henry al Navarei s-au sacrificat peste 3.000 de oameni

Nunta Regelui Henry al Navarei cu fiica Reginei Caterina de’ Medici s-a transformat într-unul dintre cele mai mai mari masacre din istorie Franţei, deoarece nunta a avut loc în timpul războaielor religioase franceze. Mirele era protestant (huguenot), mireasa catolică, iar catolicii regali au văzut nunta ca o oportunitate de a se răzbuna, deoarece mulţi protestanţi bogaţi au fost prezenţi la eveniment. După ce mirii s-au căsătorit, catolicii au sacrificat cel puţin 3.000 de protestanţi la nuntă.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla atunci când Regina Elisabeta a II-a nu va mai fi. Protocolul regal impune reguli stricte

Regele Iacob al VI-lea a fost la vânătoare de vrăjitoare

În 1589, Regele Iacob al VI-lea, al Scoţiei a traversat marea pentru a-şi întâlni viitoarea mireasă, pe Ana a Danemarcei. Dar, pe drum, a început furtuna şi nava aproape că s-a scufundat. Pentru că Iacob era obsedat de ideea că vrăjitoarele încearcă să îl omoare, el a pornit imediat la vânătoare de vrăjitoare în luna de miere fericită pe care urma să o aibă cu prinţesa. Mai exact, el a torturat câteva femei pentru a-i confirma credinţele.

Regele George al IV-lea a plâns de supărare la altar