Mama şi fiica s-au distanţat, la un moment dat, însă Jennifer şi-a dat seama, pe măsură ce trecea timpul şi se maturiza şi ea, că Nancy făcuse toată viaţa ei tot ce ştia şi ea mai bine să facă. „Mama spunea tot felul de lucruri pentru că aşa ştia ea să mă iubească. Nu o făcea ca să fie o afurisită sau ştiind că-mi provoacă nişte răni adânci pentru care eu voi cheltui sume mari de bani ca să trec peste ele. Se purta cum se purta pentru aşa fusese crescută şi ea”, a conchis vedeta serialului Prietenii tăi.

În orice caz, copiii se creşteau altfel pe vremea când Aniston era mică. „Mama pierdea din vedere ceea ce era cu adevărat important. Dar, în tot acel timp, încerca numai să reziste şi să facă tot ce putea ea să facă, chinuindu-se financiar şi acceptând faptul că soţul ei nu mai era lângă ea. Să fii mamă în anii '80 cu siguranţă că era destul de complicat!”

Când a venit momentul să plece din casa părintească, Jen s-a bucurat extrem de mult. „Nu că acasă lucrurile erau îngrozitoare sau complet neplăcute, dar am trecut şi eu prin tot felul de provocări”, a explicat vedeta.

Care au fost toate acele lucruri neplăcute din copilăria şi adolescenţa starului hollywoodian, care au de-a face cu mama ei?