Din secretele celor mai bune partide de amor

mesaje ca să te dorească jpeg

Clipele petrecute în dormitor sunt foarte importante pentru un cuplu, deoarece consolidează relaţia şi fac minuni pentru sănătatea fizică şi psihică. Cu o condiţie: plăcerea să fie simţită de ambii parteneri şi ce se întâmplă în spatele uşilor închise să îi ajute pe cei doi să îşi desăvârşească sentimentele.

Plăcerea este trăită diferit de fiecare persoană în parte,aşa că,pe lângă chimie,este foarte important ca cei doi parteneri să-şi spună unul altuia ce îşi doresc în momentele de intimitate. Spre exemplu,se spune că partidele cele mai reuşite de amor sunt cele în care ţin ore întregi şi în care partenerii testează cât mai multe poziţii sexuale. Dar este acest lucru oare adevărat? Un studiu al specialiştilor englezi,dat publicităţii acum doi ani,arată că,de fapt,multe femei nu îşi doresc neapărat ca actul sexual să dureze mult,ci ca acesta să fie intens şi de... cel mult 15 minute. Prin urmare,spune-i celui iubit ce îţi doreşti de la momentele voastre de intimitate şi roagă-l şi pe el să îţi zică ce aşteptări are.

Uită de defectele fizice

Lasă temerile şi complexele la uşa dormitorului şi încearcă să te destinzi alături de omul iubit. Bucură-te de cel cu care împarţi patul şi nu începe să-ţi vizualizezi defectele,ba chiar să începi să-i expui partenerului toate frustrările legate de fizicul tău. Gândeşte-te că partenerul te doreşte aşa cum eşti şi că este important pentru el să ţină în braţe o femeie senzuală,puternică şi fragilă în acelaşi timp,care îşi dă silinţa să îl ducă pe culmile plăcerii.  

Foloseşte-te de atingeri ca să-i spui ce-ţi doreşti

Compatibilitatea sexuală este foarte importantă într-o relaţie. Mângâierile,gesturile de tandreţe,clipele în care uiţi de tine şi te dăruieşti omului iubit sunt un semn că ai încredere în partenerul tău şi că relaţia voastră evoluează. Însă ce te faci când simţi că cel iubit este prea curajos în dormitor şi că merge prea departe cu fanteziile erotice? Foloseşte-te de atingeri,de sunete,astfel încât să-i sugerezi că ceea ce face nu este ceea ce-ţi doreşti şi astfel nu vei strica momentul,ci îi vei da noi idei de cum te-ar putea satisface.

Reguli de aur ca să-l seduci  

Când vine vorba de poziţii şi de alte detalii care ţin de actul sexual,totul depinde numai de voi doi. Regulile din dormitor se fac în funcţie de cât de mult vreţi să exploraţi,de nevoi,de gusturi etc. Nu e cazul să mimezi orgasmul dacă nu l-ai atins,evită să faci lucruri care te frustrează,pentru că bărbatuliubit îşi va da seama că eşti stânjenită şi acest lucru zdruncină relaţia. În schimb,poţi face mici gesturi ca să-l seduci şi astfel să-i dai semne că îl doreşti:aranjează-te cum îi place,pune-ţi o cămaşă de noapte îndrăzneaţă,fă-i un masaj după o zi grea de muncă şi clipele de intimitate nu vor întârzia să apară.



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg