Cel mai gustos pandişpan cu prune

1 70615 original jpg jpeg

Cel mai gustos pandişpan cu prune poate fi obţinut numai dacă urmezi paşii şi recomandările din cartea „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ a Mariei Cristea Şoimu. Cumpără ingrediente proaspete, fii atent la paşi şi vei obţine un delicios desert.

Cel mai gustos pandişpan cu prune – Ingrediente

8 ouă

1 ceaşcă de apă

400 g făină

250 g zahăr tos

3 linguri zahăr pudră

sare

10 nuci

1 lingură rom

500 g prune fără sâmburi

Cel mai gustos pandişpan cu prune – Mod de preparare

Separăm gălbenuşurile şi le batem spumă cu 1 ceaşcă de apă rece. Adăugăm zahărul şi continuăm operaţia,până cţnd compoziţia capătă o culoare uşor alburie. Adăugăm făina în ploaie,batem în continuare,apoi adăugăm zahărul vanilinat,sare şi o lingură de rom şi nuci tocat