Cornuleţe cu rahat

1 63722 original jpg jpeg

Uşor de realizat, cornuleţele cu rahat sunt un desert numai bun de împărţit cu cei dragi.

Ai nevoie de:

• 500 g făină

• 2 căni ulei

• 1 cană apă

• 1 lingură zahăr

• 1 plic drojdie uscată

• 1 praf de sare

• 300 g rahat

• zahăr pudră

Mod de preparare:

Amesteci drojdia,sarea şi zahărul fi cu apa călduţă. Adaugi uleiul şi făina şi frămânţi un aluat potrivit de tare.

Laşi la dospit 30 de minute,într-un loc cald.

Întinzi o foaie subţire,din care tai dreptunghiuri.

Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de rahat şi rulezi.

Coci la foc potrivit până devin aurii.

Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră.

1 tavă

60 de minute

Dificultate mică



Recente

femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg