Desert delicios: Tartă cu caise

1 70117 original jpg jpeg

O tartă delicioasă care poate fi pe gustul celor dragi.

Ingrediente de care ai nevoie:

600 g făină

150 g unt

10 linguri zahăr

3 gălbenuşuri

1 praf de sare

½ kg caise

zahăr vanilat

fistic

Cum se prepară:

Pentru aluatul de tartă,cerni făina,faci o gropiţă în mijloc şi pui zahărul,sarea,gălbenuşurile şi untul.

Frămânţi bine,aduni la un loc aluatul în formă de minge şi-l dai la rece măcar 2 ore.

Apoi,îl tai în două şi-l întinzi în foi potrivit de groase.

Speli caisele,le tai pe jumătate,le scoţi sâmburii şi pui pe fiecare jumătate puţin zahăr.

Le dai deoparte. Într-o tavă de tartă,întinzi prima foaie,o înţepi din loc în loc şi o acoperi cu jumătăţi de caise,cu partea dinăuntru în jos.

Acoperi cu a doua foaie şi o înţepi cu o furculiţă. Dai tarta la copt până se rumeneşte. La final,presari zahăr pudră şi fistic mărunţit.



Recente

Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg