Coaste de vită în vin roşu. Află cum să prepari deliciosul preparat

1 71870 original jpg jpeg

Această reţetă de coaste de vită în vin roşu este acea mâncare potrivită pentru un weekend de toamnă în care vrei să fii leneş! Chair şi mâncarea e pentru leneşi având în vedere că cel mai mult timp stă în cuptor să se facă.

Nu ai nevoie decât de carne proaspătă,un vin bun,câteva legume şi toate astea băgate la cuptor două ore şi jumătate pentru un rezultat cuceritor.

Coaste de vită în vin roşu – Ingrediente

2 kg coaste de vită,tăiate în jumătate,dacă e posibil

sare

piper

¼ cană ulei de măsline

1 ceapă tocată

2 căni morcovi mici (baby carrots)

3 tije ţelină,tocate

¼ cană făină

2 linguri bulion

1 sticlă de Cabernet sau orice alt vin roşu sec

¼ cană cimbru proaspăt

1 căpăţână usturoi,tăiată pe lăţime

4 căni supă de pui

¼ cană smântână