Friptură de vită cu ciuperci

1 67780 original jpg jpeg

Pregătită cum trebuie, carnea de viţel este suculentă şi fragedă şi se poate asocia cu multe garnituri, la mesele speciale. Lasă friptura câteva minute să se aşeze, înainte să o tai, pentru ca fibrele să se relaxeze. Friptura de viţel se taie felii, perpendicular pe fibră.

Ingrediente (4 porţii)

1 kg pulpă de vită

200 g slăninuţă afumată

400 g ciuperci

2 cepe

2-3 linguri ulei

1 lingură boia ardei iute

1 lingură boia ardei dulce

200 g pastă tomate

250 ml vin

sare

piper



Recente

craciunite 4 jpg
Tocanita cu linte si dovleac  Sursa foto shutterstock 1521090608 jpg
young woman home clothes sitting sofa use spray nose jpg
woman happy winter park jpg
Tarta cu ciocolata  Sursa foto shutterstock 2393286455 jpg
ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg