Tot ce ai de făcut este să îţi găseşti în fiecare zi timp pentru a rosti, cu glasul sau în minte, cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere şi prosperitate, potrivit Antena 3.

„Îţi sunt recunoscător pentru prosperitate! Îţi sunt recunoscător pentru bogăţie! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleşit de banii şi darurile Tale! Îţi mulţumesc din inimă pentru tot! AMIN!”Şi dacă vrei să ţi se îndeplinească dorinţele mult mai repede, atunci ai nevoie de o rugăciune specială şi foarte puternică, menită să atragă imdiat binele în viaţa ta.

Citeşte şi: Zi onomastică pe 8 noiembrie. Cele mai frumoase mesaje cu urări de "La mulţi ani", de Sfinţii Mihail şi Gavril

Pentru a rosti cea mai puternică rugăciune de îndeplinire a dorinţelor trebuie să stai în faţa unei icoane a Fecioarei Maria, de preferat cu o lumânare sfinţită în mână, şi să rosteşti următoarea rugăciune:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ţi ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu şi mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ţi arăta recunoştinţa mea, îţi făgăduiesc să fac cunoscută şi altora această rugăciune. Te rog, cu umilinţă, să îmi aduci linişte în tristeţea şi durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni şi bucurii care ţi-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine şi familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleşeşte acum (aici se spune dorinţa).

Te implor, Ajutătoarea celor aflaţi în suferinţă, înfrânge orice greutăţi precum ai înfrânt balaurul care şade la picioarele tale.”

Citeşte şi: Când începe Postul Crăciunului 2019 şi ce trebuie să mănânci în această perioadă

După ce ai terminat de rostit această rugăciune pentru îndeplinirea dorinţelor, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea:

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată eşti tu între femei şi binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.”