Dacă eşti o femeie sau o mamă ocupată, ştii bine că părul tău nu va mai primi aceeaşi atenţie. Dacă nu ai timp să îşi speli părul, mai ales dacă e lung, vei apela la şamponul uscat. Dar trebuie să ştii cum să îl foloseşti corect!
 

Şamponul uscat - cum se foloseşte corect

 

Aplică şampon uscat corect

 
Produsul cosmetic conţine amidon natural care absoarbe sebumul în exces. Înainte de a îl pulveriza pe păr, agită bine flaconul de şampon uscat. Pulverizează prima dată pe rădăcină, apoi putin pe lungime. Alege zonele unde ţi se pare că părul luceşte prea mult sau zonele în care ai trecut des cu mâna prin păr. Textura lui va deveni mată, implicit curată.
 

Foloseşte şampon uscat când trebuie

 
Nu trebuie să faci exces de şampon uscat. Scopul lui este de a prelungi cu o singură zi procesul de spălare pe cap. Nu e recomandat de a fi folosit zilnic, timp de o săptămână. Este indicat să îl foloseşti o singură dată, pe săptămână.
 

Aplică o cantitate corectă de şampon uscat

 
Foloseşte acest produs cu măsură. Este extrem de util pentru că îţi face părul să pară curat. Dar este doar o aparenţă. Dacă părul tău nu mai pare murdar, asta nu înseamnă că nu trebuie să îl speli.