Suplimente energizante din natură

1 69548 original jpg jpeg

Înainte să te apuci să iei medicamente, încearcă şi soluţii pe bază de plante. Vitaminele sunt şi ele recomandate, aşa că ai aliaţi de nădejde în lupta de recucerire a energiei. Nu lăsa stresul cotidian să te înfrângă; aplează la puterea naturii!

Polende albine

Este practic o super hrană,ce conţine fiecare nutrient necesar pentru a susţine viaţa. Dacă te temi însă,indicat ar fi să faci înainte un test de reacţii alergice,punând sub limbă 2 sau 3 granule de polen. Acesta poate fi consumat simplu sau amestecat în băuturi,dar şi cu iaurt.

GingkoBiloba

Extractul de Ginkgo Biloba îmbunătăţeşte circulaţia,acuitatea mentală,împiedică declanşarea depresiei,şi a crizelor de astm. Evită ginkgo dacă obişnuieşti să iei aspirină sau alte medicamente anticoagulante. Deoarece este nevoie de acizi graşi de absorbţie,ceaiurile din această plantă nu vor oferi aceleaşi beneficii.

Ceaiverde

Cofeina din ceaiul verde stimulează sistemul nervos central şi este preferabil cafelei,deoarece conţine şi antioxidanţi. În cantităţi mari îţi poate supăra stomacul. Evită cofeina dacă ai probleme cu inima,boli de rinichi,tiroidă hiperactivă sau tulburări de anxietate.