Iată care sunt cele 3 zodii de femei considerate a fi „scorpii întruchipate”, potrivit zodiata.com.

Femeia Scorpion

Nemiloasă. Aşa poate fi descrisă într-un cuvânt nativă Scorpion. E suspicioasă fiindcă e convinsă că toată lumea are ceva împotriva ei, că mereu încearcă cineva să îi facă un rău. Îi place să umilească, să te facă să te simţi inferior doar pentru a-şi hrăni orgoliul. Iar dacă cineva îndrăzneşte să o contrazică trebuie să se aştepte la replici acide. Este extremistă şi nu face niciodată compromisuri, în schimb se răzbună cumplit!

Citeşte si: Top zodii care mint precum respiră. Dragi Berbeci, sunteţi pe listă!

Femeia Peşti

Persoană născută în zodia Peşti este manipulatoare. Prin atitudine, prin cuvinte. Lasă impresia că este blanda şi că are doar intenţîi bune, dar în realitate este o scorpie atunci când se enervează. Atacă violent fără să se gândească la faptul că poate răni. În acele momente iese la iveală egoismul sau. Face pe victima pentru că nimeni să nu bănuiască planurile diabolice de răzbunare pe care le ticluieste în amănunt.

Citeşte şi: Primul horoscop complet pentru 2020

Femeia Taur

Răzbunarea îi face plăcere. Nu pentru că e rea prin definiţie, căci are şi partea să bună, ci pentru că e tentată să se victimizeze şi atunci are nevoie de un mod prin care să îşi recladeasca orgoliul rănit. Este capoasa, lipsită de orice raţiune şi logică. În relaţii, este posesivă şi foarte geloasă şi nu iartă niciun pas greşit. Invidia este, probabil, unul dintre marile sale păcate, iar de aici până la a-şi trăda prietenii e doar un pas.