Salma Hayek este una dintre cele mai mari vedete de film din lume. Actriţa mexicano-americană care a apărut iniţial în telenovele şi-a făcut un nume datorită talentului său actoricesc cu care s-a evidenţiat în show-uri TV, seriale şi filme hollywoodiene de succes. În ciuda faptului că a început să facă actorie la sfârşitul anilor `80, Hayek n-a fost descoperită cu adevărat şi n-a fost cunoscută la Hollywood până când a jucat-o pe artista mexicană Frida Kahlo în biografia făcută acesteia în anul 2002, „Frida”. Pentru acea peliculă, Hayek a fost şi producător şi coregraf. A şi fost nominalizată la Premiul Academiei pentru rolul Kahlo.

De atunci, Hayek şi-a dovedit priceperea într-o varietate de roluri în diferite proiecte. De la „30 Rock” până la „Eternals”, viitoarea Marvel, Hayek a arătat că este unul dintre cei mai adaptabili actori de la Hollywood. „Pentru a te descurca bine ca actriţă, trebuie să te împingi până la mal. Când te simţi confortabil, de duci la fund.", a spus Hayek într-un interviu pentru Oprah Winfrey. Cu siguranţă, ea şi-a împins limitele ca profesionist, dar oare a procedat la fel şi în viaţa personală?

Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soţ, Pinault, s-a gândit: „Acest tip este atât de încrezător, arătos şi fermecător!”. Ea a adăugat, de asemenea, că soţul ei o face o persoană mai bună. Cei doi au un copil şi par a fi mai îndrăgostiţi ca niciodată. Hayek publică frecvent fotografii cu soţul spre încântarea celor 18 milioane de admiratori de pe Instagram. În iunie 2021, Hayek a dezvăluit cele mai bune sfaturi pentru păstrarea unei căsătorii fericite.

Bunătatea, cheia unei căsătorii fericite

În episodul din 23 iunie al seriei Facebook Watch „Red Table Talk”, Salma Hayek a mărturisit că secretul unei căsătorii de succes este bunătatea. Actriţa a explicat că pe tot parcursul căsătoriei ei de 12 ani cu Francois-Henri Pinault, se concentrează întotdeauna pe problemele lor, mai degrabă decât să se învinovăţească unul pe altul. Ea a explicat: „Când apare un conflict, punem toată energia în rezolvarea problemei. Nu căutăm vinovatul”. Ea spune că, aplicând această strategie, n-au ajuns să-şi facă niciodată reproşuri unul celuilalt.

În timpul interviului, vedeta a împărtăşit şi sfaturi pentru părinţi. „Am învăţat să-i las să fie cine sunt ei cu adevărat şi să le ofer şansa de a fi unici”, a dezvăluit Hayek. A observat şi ea că nu este uşor. Ea a adăugat: „Împuternicirea vine şi cu înţelegerea graniţelor. Mamele bune se vor întreba întotdeauna: «Fac ceea ce trebuie? Am făcut ceea ce trebuie?» Asta se întâmplă pentru că ne pasă şi pentru că vrem să facem tot ce putem pentru copii.”

De ce nu vorbeşte despre cum şi-a cunoscut soţul?