În ciuda succesului ei, vedeta n-a avut parte numai de momente plăcute în viaţa sa. De fapt, nu cu mult timp în urmă, Teri a recunoscut că s-a luptat întreaga ei viaţă cu un secret întunecat care i-a umbrit toate reuşitele preofesionale şi personale.

Hatcher i-a scris o scrisoare lui Donald Trump, pe vremea când acesta era încă preşedintele Statelor Unite, în care a detaliat abuzul sexual pe care l-a îndurat încă de pe vremea când avea numai 5 ani. Actriţa s-a decis să îi scrie fostului preşedinte american după ce Trump luase în râs o victimă a unei agresiuni sexuale în timpul procesului Kavanaugh.

Hatcher a ţinut să facă mai multe precizări în scrisoare cu pricina, dând detalii explicite despre ceea ce i se întâmplase ei în copilărie şi recunoscând că, după toată acea traumă, a fost nevoită să care povara agresiunii toată viaţa sa.

Agresorul ei a mai făcut o victimă, în afară de ea, iar acea fetiţă a ajuns să-şi ia singură viaţa nemaisuportând să trăiască cu asemenea traumă. După o astfel de confesiune, care ne-a luat pe toţi prin surprindere, actriţa a făcut o altă dezvăluire şocantă. A declarat că unchiul ei a fost cel care a agresat-o sexual la 5 ani.

Teri a reuşit, într-un final, să-l acuze pe unchiul ei pentru fapta sa şi să contribuie la trimiterea lui după gratii. S-a hotărât să fac acest lucru, să pornească o adevărată luptă împotriva agresorului, după ce a aflat de sinuciderea celeilalte victime ale lui.

Hatcher a mai precizat că a ţinut întregul abuz sexual secret. N-a vorbit despre el nici măcar părinţilor ei, în încercarea disperată de a face cumva să dispară întregul incindent absolut regretabil. Vedeta şi-a văzut pentru ultima oară unchiul la 8-9 ani.

Foto - Shutterstock