Simona Gherghe şi-a creştinat fiul sâmbătă, în cadrul unei petreceri restrânse, iar acum fosta prezentatoare TV de la Acces Direct a făcut publice primele imagini cu fiul ei.

”El este VLAD THE ONE! Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspăt creştinat!”, a scris ea în deptul imaginilor în care apare alături de soţul ei, dar şi de cei doi copii ai lor. 

Simona Gherghe, reacţie vehementă pentru mămicile care au criticat-o că îşi lasă fetiţa cu scutec şi suzetă la 3 ani

Fiul Simonei Gherghe, în vârstă de opt luni a primit sâmbătă Taina Sfântului Botez. Şi pentru că o bucurie trebuie împărtăşită cu cei dragi, alături i-au stat mulţi apropiaţi, de asemenea vedete de televiziune, printre care Daniel Buzdugan, Ionela Năstase, Mirela Vaida, dar şi alţii.
 
Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului trecut. Micuţul a venit cu mare bucurie în familia vedetei de televiziune, dat fiind faptul că aceasta îşi dorea de la bun început o familie numeroasă. Mai mult decât atât, pentru a se dedica exclusiv creşterii celor doi copii ai săi, vedeta a renunţat la muncă. Pe atunci, prezenta emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1, care acum este păstorită de buna sa prietenă, Mirela Vaida.