Au trecut puţin peste două luni de când artistul s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiorespirator, iar acum, Simona Secrieri a făcut public un mesaj sfâşietor.

”Rămâi iubirea mea, aşa cum te-am visat/Cu chipul tău senin, la fel ca altădat”, a scris ea pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apar ei.

Mihai Constantinescu a fost îngropat în Cimitirul Ghencea Militar, mormântul său fiind şi acum, în plină iarnă, plin de flori şi de lumânări aprinse.

Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

Cine a fost Mihai Constantinescu

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce, mai multe luni, a fost internat în urma unui stop cardio-respirator.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost membru al grupurilor Mondial şi Modern, cu o carieră prolifică în televiziune, a înregistrat mai mult de 15 albume, colaborări şi solo, şi a primit numeroase distincţii într-o carieră de peste patru decenii, potrivit News.ro.

Simona Secrier, mărturisiri cutremurătoare după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Medicii nu mi-au dat nicio speranţă!”

Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin, iar primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, care l-a remarcat la una dintre audiţiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

Cântăreţul a absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport în 1973, apoi a făcut parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu - cu Olimpia Panciu şi Marius Ţeicu. A colaborat o perioadă îndelungată cu Anastasia Lazariuc.

În 2002, a primit Diploma de Onoare la Gala Muzicii Uşoare „O zi printre stele” din partea Ministerului Culturii şi Cultelor. În acelaşi an, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România i-a editat un caiet de cântece selectate din şlagărele lansate în trei decenii.

În ultimii zece ani, artistul a suferit două intervenţii la inimă şi în urmă cu câteva luni a renunţat să mai susţină concerte.