Daniela Crudu a fost lovită de iubitul ei duminică dimineaţă, după ce s-au întors de la un club din Capitală în care petrecuseră, iar apoi a avut puterea de a suna la 112 pentru a cere ajutor. Ulterior, însă, tânăra a decis să nu depună plângere împotriva lui şi, mai mult de atât, şi-a închis contul de Instagram, fiind asaltată de întrebări şi mesaje legate de starea ei de sănătate.

Duminică, în jurul orei 05:40, Daniela Crudu a apelat numărul de urgenţă 112, anunţând autorităţile că este agresată de iubitul ei. După externare, bruneta a decis să nu depună plângere împotriva croatului cu care a trăit o scurtă poveste de dragoste.

Noi detalii despre Daniela Crudu. Cine este bărbatul care a bătut-o după ce au petrecut în club

Vedeta de televiziune a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în acest moment se află acasă, în grijă familiei. De asemenea, în presă au apărut mai multe informaţii privind motivele pentru care ar fi fost lovită de iubitul ei.

Dacă unele surse au dezvăluit că iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor, Ana, sora Danielei Crudu, a venit cu o altă versiune. A menţionat că motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

Adelina Pestriţu "rupe" pe sală şi sport: "O să facem fund bombat şi pătrăţele pe abdomen"

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!', a declarat Ana Crudu.