3 probleme şi soluţii pentru un păr cu probleme

1 66531 original jpg jpeg

Vara aduce temperaturi care încing termometrul şi zile lungi de stat la soare, pe plajă sau în drumeţie. Însă, pe lângă toate acestea, sezonul cald poate să aibă şi o parte neplăcută şi anume faptul că părul are de suferit în urma expunerii la soare.

1. Problemă:Clorul din piscină este foarte dăunător pentru podoaba capilară

Soluţie:Înainte de a intra într-un astfel de mediu,spală bine părul şi abia apoi poţi înota liniştită. Acest obicei sănătos va bloca absorbţia clorului. De asemenea,aplică un balsam intens hidratant atunci când ieşi din apă. Căldura soarelui va ajuta produsul să penetreze firele,să le hidrateze şi să formeze o peliculă protectoare care va întări structura podoabei capilare.Sfat:Dacă ai părul roşcat sau blond,este indicat să porţi o cască de protecţie,pentru a evita degradarea şi decolorarea firelor. 

2. Problemă:Părul se murdăreşte mai repede în sezonul cald din cauza nisipului şi a transpiraţiei. În plus,pare lipsit de vitalitate.  

Spală părul mai des decât în restul anului şi foloseşte un şampon special destinat tipului tău de păr,care să hidrateze şi să cureţe firele şi scalpul fără să le agreseze. De asemenea,cel puţin o dată pe săptămână,aplică o mască de păr hidratantă,fie din comerţ,fie preparată în casă.

Pentru a reda strălucirea părului deteriorat,combină o lingură de miere de albine şi jumătate de pahar cu lapte gras,lasă să stea 15 minute pe păr şi apoi spală-te pe cap cu apă călduţă.

3. Problemă:Ţi se usucă părul şi se despică mai repede decât în mod normal.

Razele ultraviolete agresează structura firului de păr,aşa că este bine să foloseşti un balsam de păr cu factor de protecţie UV. În plus,limitează pe cât posibil folosirea plăcii,a uscătorului şi a ondulatorului în această perioadă,deoarece firul de păr este mai sensibil decât în restul anului.

Protejează părul de radiaţiile ultraviolete acoperindu-l cu eşarfe şi pălării de vară.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg