Alimente care-ţi redau frumuseţea

1 46921 original jpg jpeg

Profită de calităţile alimentelor pentru a te menţine frumoasă. Fructe, legume, produse lactate - toate acestea te ajută să ai un organism sănătos şi plin de vitalitate.

Pe aceeaşi temă:

Topul alimentelor bune pentru frumuseţe

Păstrează-ţi frumuseţea cu uleiuri esenţiale

Bogate în vitamine şi antioxidanţi,fructele(precum merele,strugurii şi citricile) apără pielea de efectul razelor ultraviolete,de vânt şi de poluare. De asemenea,există numeroase tratamente de înfrumuseţare care au la bază fructe,amestecate cu ulei de măsline,miere şi fulgi de ovăz,pentru curăţarea şi răcorirea tenului. De asemenea,nucile sunt bogate în vitamina E şi sunt o sursă a tinereţii. Pielea îmbătrânită şi ridurile sunt combătute eficient prin dieta cu nuci,ideală pentru tenul uscat şi deteriorat.

Legumele roşii şi verziîţi întreţin frumuseţea,dând organismului vitaminele de care are nevoie. Morcovii,salata,spanacul,roşiile şi castraveţii conţin vitaminele A,C şi E,care redau pielii elasticitatea,dând un aspect îngrijit al părului.

Se spune că nu există un ingredient „miraculos” care să concureze cu efectele benefice pe care le au produsele lactateasupra pielii. Lactoza,acidul lactic,vitaminele A şi E din compoziţia lactatelor menţin tenul neted şi-l ajută ca într-un timp foarte scurt să-şi recapete fermitatea.

Când vine vorba de moleculele care contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire şi la regenerarea celulelor,antioxidanţiisunt pe primul loc. Coacăzele sunt printre cele mai bogate fructe în antioxidanţi! Alte alimente de ajutor în lupta cu timpul sunt orezul brun,ouăle,laptele de soia,ovăzul,scorţişoara,avocado şi ciocolata.

Ciocolataconţine antioxidanţi naturali identici cu cei găsiţi în fructe şi legume. Ea îmbunătăţeşte circulaţia sanguină,scade hipertensiunea,protejează vasele de sânge şi celulele nervoase. În doze limitate,îţi catifelează tenul şi te menţine frumoasăvreme îndelungată.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg