Când nu este indicat să porţi chiloţi tanga

chiloti tanga jpeg

Cu toate că este cea mai sexi lengerie intimă, chiloţii tanga pot fi extrem de periculoşi pentru sănătate, mai ales în anumite situaţii. Află când nu ar trebui să-i porţi.

Dacă sunt dintr-un material sintetic

În cazul în care obişnuieşti să porţi chiloţi tanga din materiale sintetice,află că zona ta intimă poate avea de suferit. Materialele sintetice reţin cu uşurinţă umezeală şi nu permite vaginului să respire. Din această cauză,poţi ajunge să te confrunţi cu infecţii vaginale severe. Dacă vrei să porţi neapărat chiloţi tanga,asigură-te că sunt din bumbac. 

Când porţi haine strâmte

Hainele strâmte pe corp,din materiale sintetice,împiedică aerul să circule. Dacă la acestea,adaugi şi o pereche de chiloţi tanga,creezi un mediu favorabil pentru bacterii.

Dacă ai o infecţie vaginală

În cazul în care deja te confrunţi cu o infecţie vaginală,evită să porţi chiloţi tanga. Altfel,nu vei face decât să-ţi agravezi problema de sănătate.

Dacă eşti însărcinată

În timpul sarcinii,zonele intime sunt extrem de sensibile,motiv pentru care este bine să te protejezi cât de mult poţi. Cel mai bine este să eviţi purtarea chiloţilor tanga,mai ales dacă sunt din materiale sintetice.

Când nu foloseşti pentru igiena intimă un săpun cu pH neutru

În cazul în care obişnuieşti să foloseşti geluri de duş pentru igiena intimă şi nu săpunuri cu pH neutru,cel mai bine este să eviţi purtarea chiloţilor tanga. Altfel,eşti mult mai predispusă la infecţii vaginale.

Dacă eşti bolnavă

Când eşti răcită sau te confrunţi cu o altă problemă de sănătate care îţi slăbeşte sistemul imunitar,stai departe de chiloţii tanga. În caz contrar,ai în vedere că te poţi îmbolnăvi mult mai uşor de o afecţiune genitală.

Când mergi să probezi un costum de baie

Costumele de baie sunt probate,adesea,de multe persoane. Astfel,există un risc mai mare de a lua bacterii,dacă intră în contact direct cu pielea. De aceea,când vrei să probezi un costum de baie,poartă boxeri,în niciun caz chiloţi tanga.



Recente

Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg