Cum să ai un abdomen plat în 7 zile

1 69129 original jpg jpeg

Îţi doreşti să porţi blugi mulaţi sau o rochie de seară elegantă, care să-ţi stea bine? Înarmează-te cu un pic de răbdare şi renunţă la vechile obiceiuri culinare pentru a arăta cât mai bine în cel mai scurt timp!

Atenţie la alimente

Elimină din dieta ta zilnică produsele care reţin apa în ţesuturi. De exemplu,dacă vrei să-ţi subţiezi zona stomacului,evită băuturile carbogazoase,fasolea,varza şi guma de mestecat. Poţi consuma alimente care conţin proteine slabe şi legume fără amidon.

Elimină alcoolul

Băuturile alcoolice sunt un plus de calorii care se depun,mai ales,în jurul taliei. În plus,alcoolul activează „hormonul stresului”. Orice gram de alcool poate fi nociv atât pentru sănătate,cât şi pentru siluetă.

Spune NU fast-food-ului

Mâncărurile de tip fast-food conţin foarte multă sare,coloranţi şi conservaţi care înhibă metabolismul şi provoacă creşterea în greutate. Deşi ficatul are rolul de a detoxifica organismul,odată consumate aceste alimente,funcţiile organismului încep să stagneze. Exclude din dieta ta toate produsele semi-preparate pentru a-ţi ajuta corpul să elimine kilogramele în plus.

Citeşte şi:

Sfaturi de întreţinere pentru un abdomen tonificat

Alimente pentru un abdomen plat

Fă yoga

Exerciţiile de yoga stabilizează starea interioară şi corectează postura. De asemenea,practicată frecvent,yoga dezvoltă flexibilitatea corpului şi tonifică muşchii abdominali.

NU uita de exerciţii fizice

În fiecare zi,dedică 15-20 de minute exerciţiilor pentru abdomen. Vei vedea că după câteva zile,burta ta va căpăta un alt aspect,iar acest lucru va contribui la eliminarea kilogramelor în plus.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg