Demachierea, secretul unui ten frumos

1 64022 original jpg jpeg

Orice femeie îşi doreşte o piele catifelată şi lipsită de imperfecţiuni. Nu e greu! Curăţarea tenului este primul pas pentru o îngrijire corectă şi un ten de porţelan. Ritualul tău de frumuseţe trebuie să includă această etapă, în fiecare zi.

Foloseşte produse cu extracte din plante

Ţi se pare greu să te demachiezi după o zi de muncă şi de oboseală? Scuza ta nu este întemeiată,pentru demachiere nu sunt necesare decât câteva minute.Indiferent de ora la care te culci,este necesar să-ţi îndepărtezi machiajul de peste zi şi impurităţile. Pielea perfect curăţată poate respira în voie,condiţie indispensabilă pentru vitalitatea,prospeţimea şi supleţea ei.Aşa că,mizează pe produse naturale cu extracte de muşeţel,nalbă,aloe vera sau rozmarin. Dau rezultate foarte bune.

Cum alegi demachiantul

Pentru a nu avea probleme cu tenul (iritaţii,coşuri) trebuie să foloseşti produse de îngrijire potrivite tipului tău de piele.  De aceea,este bine să ceri sfatul unui specialist în cosmetică.

Foarte important este să nu foloseşti o cantitate mare de produs,pentru că nu trebuie să pătrundă în piele,ci numai să dizolve şi să antreneze resturile de fard,secreţiile pielii,parfumul,poluanţii din aer.

Poţi aplica un lapte demachiant,dacă ai un ten normal spre uscat,sau geluri şi produse cu mai mare capacitate de curaţare,dacă ai un ten mixt spre gras.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg