Fii frumoasă fără machiaj în 5 paşi!

1 72699 original jpg jpeg

Pentru ca pielea facială să radieze, trebuie să ai grijă de ea din interior. Toate femeile pot arăta foarte bine fără să aplice pe faţă produse cosmetice, deoarece frumuseţea nu constă în machiajul aplicat.

Astfel îţi poţi da seama cât de frumoasă eşti,aşa cum spun şi femeile din Franţa:„suntem naturale”.Este adevărat că un machiaj bun poate schimba foarte mult o femeie. Dacă eşti una dintre cele care nu pot renunţa la produsele cosmetice,atunci iată câteva sfaturi care te vor convinge.

Spală faţa foarte bine

Atunci când

este curată,este mult mai radiantă şi frumoasă,plus că,vei arăta mult mai tânără. De aceea,este foarte important ca faţa să fie spălată de două ori pe zi,pentru că,astfel previi apariţia coşurilor şi excesul de sebum.

Te poţi bucura de beneficiile loţiunii de curăţare facială,dar trebuie să fii foarte atentă la ingredientele pe care le conţine.

Exfoliază şi tonifică pielea

La fel ca spălarea feţei,şi exfolierea este importantă. Acest lucru ajută la prevenirea imperfecţiunilor şi a excesului de sebum. În acest caz poţi folosi şi tonicul facial,care ajută la echilibrarea nivelului de pH al pielii.

Citeşte şi:Mâini uscate şi aspre? Iată câteva remedii

Foloseşte produse naturale

Produsele cosmetice sunt costisitoare,plus că pot duce în timp la apariţia ridurilor şi a iritaţiei. Rimelul,de exemplu,se îndepărtează foarte greu,iar acest lucru poate dăuna genelor,care devin fragile şi subţiri.

O alternativă foarte bună este vaselina,dar şi uleiul esenţial de nucă de cocos,care este bun şi pentru sănătatea buzelor,dar ambele pot fi folosite pentru îndepărtarea machiajului.

Nu atinge faţa

Acesta este un obicei greşit,pe care toată lumea îl face atunci când este prezentă nervozitatea,oboseala sau febra. Dar această obişnuinţă duce la acumularea de bacterii,care afectează sănătatea pielii.

Să dormi şi să mănânci sănătos

Cel mai important lucru care menţine pielea sănătoasă şi strălucitoare este odihna. Atunci când dormi bine şi suficient de mult,se vede. Pielea este relaxantă şi nu sunt prezente punctele negre. De asemenea,lipsesc cearcănele şi pielea îşi păstrează elasticitatea,fermitatea şi sănătatea.

Citeşte şi:Cum îţi poţi îngriji tenul cu apă minerală

Totodată,foarte importantă este alimentaţia,având şi ea un rol important în menţinerea frumuseţii pielii. Pentru a ţine la distanţă imperfecţiunile trebuie să bei doi litri de apăzilnic,şi să incluzi în dietă cât mai multe fructe şi legume.

Alte sfaturi sunt:

-Spală părul în zile diferite din săptămână. Acest lucru previne îngrăşarea părului.

-Ciupeşte-te de obraz pentru roşeaţă.

-Acordă atenţiei igienei orale.

-Foloseşte mască pentru ochi noaptea.

Sursă+credit foto:www.steptohealth.com



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg