Frumoasă fără machiaj: câteva trucuri eficace

1 65228 original jpg jpeg

Dacă îţi place să ai un aspect cât mai natural, află că poţi fi frumoasă şi fără machiaj, cu condiţia să faci anumite gesturi de îngrijire. Urmează sfaturile de mai jos!

Cum îţi cureţi tenul

Primul gest pe care trebuie să-l faci este să-ţi cureţi tenulde impurităţi şi să-i dai strălucire. Ca să nu ai un chip tern,hidratează-l,demachiază-te seara şi curăţă pielea zilnic. Pentru îngrijirea de seară,înlocuieşte crema obişnuită cu una pe bază de AHA,acid alfa-hidroxilat,care favorizează regenerarea ceulară şi şterge ridurile fine. Pe zonele pătate,aplică un produs de îngrijire cu vitamina C,pentru a bloca sinteza pigmenţilor. O dată pe săptămână,aplică o mascăde detoxificare. Ai nevoie de 2 luni de îngrijire pentru a obţine rezultate vizibile.

Cum ştergi ridurile

Automasajul este extre de important pentru a elimina cutele şi ridurile produse de oboseală şi pentru a reda elasticitate pielii. În plus,prin automasaj,produsele de îngrijire intră mai bine în piele. Pentru o privire strălucitoare,fă mişcări blânde de masaj în jurul orbitelor,dirijând mişcarea spre colţul intern al ochiului,Pentru a uşura drenarea limfei şi a preveni apariţia pungilor,fă gimnastică oculară:în fiecare dimineaţă,deplasează privirea de la dreapta la stânga apoi de sus în jos,timp de 2 minute. Pentru a redesena ovalul feţei,cu două degete efectuează ferm mici cercuri pe obraji,urcând spre urechi,timp de 1 minut.

Cum măreşti ochii

Pentru a mări ochiul fără să aplici mascara,utilizează un aparat de întors genele. Pentru a avea grijă de conturul sensibil al ochilor,foloseşte apă termală ţinută la frigider,care are acţiune decongestionantă. Piaptănă-ţi sprâncenele cu o periuţă,pentru a le da contur şi a le face mai strălucitoare.  



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg