Mască făcută în casă pentru accelerarea creşterii părului

1 74449 original jpg jpeg

Ca să ai un păr frumos, sănătos şi cu lungimea dorită, nu este chiar aşa de greu precum ai crede. Cu o reţetă pe care o poţi face chiar acasă, dorinţa ta poate deveni realitate.

Părul creşte în fiecare zi,însă dacă ai observat că lungimea lui este aceeaşi de la o lună la alta, este timpul să arunci o privire la obiceiurile zilnice în ce priveşte îngrijirea lui. În funcţie de modul în care îl coafezi,te-ai putea confrunta cu un flux constant de şuviţe rupte. Rezultatul? Părul nu are strălucire şi nici nu creşte.

De ce nu creşte părul

Faptul că-l coafezi constant cu placa de îndreptat,ondulatorul,că-l usuci cu foehnul,nu foloseşti produse care-l hrănesc în profunzime sau îţi lipsesc anumiţi nutrimenţi din organism – toate acestea fac ca părul să fie fragil,să se rupă,şi,implicit,să nu crească.

Ce măsuri poţi să iei

Podoaba capilarăare nevoie de anumite substanţe nutritive pentru a fi puternică,mai exact de proteine,vitamina C,fier,biotină,vitamina A,acizi graşi Omega-3,vitamina E,seleniu şi zinc.

Un regim alimentar bine echilibrat,care conţine toate aceste substanţe nutritive,te pot asigura că părul creşte sănătos şi puternic. Pentru un mic impuls,prepară o mască de păr şi aplic-o de câteva ori pe săptămână. Aşa părul va fi mai puternic şi va creşte mai repede,cu aproximativ 10 cm într-o săptămână.

Cum prepari masca

Ai nevoie de:

1 banană

2 ouă

lapte de nucă de cocos

miere

uleide măsline

Pune toate ingredientele într-un blender,mixează şi aplică amestecul pe părul uscat. Lasă masca să acţioneze 30 de minute,acoperă cu un prosop cald,apoi şamponează şi clăteşte cu apă din abundenţă.

Combinaţia de ingrediente fortifică firul de păr şi-l fac să crească rapid şi uşor. Bananele dau părului vitaminele şi umiditatea necesare pentru a-l împiedica să se rupă,pe când ouăle oferă şuviţelor cheratină,o proteină specifică,deja prezentă în structura firelor de păr. Laptele de cocos hidratează şuviţele,iar mierea şi uleiul de măsline fac ca părul să fie catifelat la atingere.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg