Profită de bogăţia fructelor de sezon

1 52300 original jpg jpeg

Pline de vitamine şi minerale, fructele sunt ideale pentru menţinerea unui corp şi a unui ten frumos şi sănătos. Încearcă-le şi tu!

Mască hidratantă cu căpşuni

Căpşunile sunt foarte bogate în vitamine şi minerale,fiind potrivite pentru îngrijirea oricărui tip de ten. Dacă ai tenul gras amestecă patru-cinci căpşuni cu un albuş de ou bătut spumă şi sucul de la o lămâie,iar pentru tenul uscat,cu puţină smântână.

Întinde masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de 15-20 de minute,după care clăteşte cu apă călduţă. Aceste măşti au proprietăţi hidratante şi în acelaşi timp contribuie la estomparea petelor pigmentare.

Tratament nutritiv cu pepene galben

Dacă doreşti să-ţi păstrezi o piele frumoasă în zona gâtului şi a decolteului,aplică feliuţe de pepene galben pe aceste zone,iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Vitaminele şi complexul de antioxidanţi stimulează regenerarea celulară,activează producţia de substanţe care fixează apa în epidermă,lăsând în urmă o piele tânără şi sănătoasă.

Curăţarea pielii cu papaia

Papaia împrospătează pielea datorită conţinutului bogat în enzime naturale,fiind considerat cel mai potrivit tratament pentru curăţarea pielii.

Prepară o pastă dintr-o papaia pisată şi trei linguri de gel de aloe vera şi masează-ţi corpul o dată pe lună cu aceasta. Timpul de acţiune necesar este de 5 minute,după care se clăteşte cu apă din abundenţă. Nu aplica însă această mixtură pe faţă şi evită zonele sensibile.

Mască hrănitoare cu piersici

Piersicile sunt un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de tratarea şi îngrijirea tenului. Dacă ai tenul uscat amestecă miezul unei piersici cu o lingură de iaurt şi aplică această compoziţie pe faţă.

După 15 minute,clăteşte cu apă rece. Tenul tău este gras? Amestecă o piersică foarte bine coaptă,decojită cu un albuş de ou şi aplic-o pe faţă. Las-o să acţioneze timp de 30 de minute,apoi clăteşte cu apă călduţă.

Cremă antirid cu banane

Ştiai că bananele au rol de atenuare a ridurilor? Amestecă o banană cu două linguri de smântână groasă,o lingură de miere de albine,o lingură făină de ovăz şi una de apă minerală.

Aplică această pastă pe tenul curat,inclusiv pe zona de sub ochi şi pe gât şi las-o să acţioneze timp de 30 de minute. Îndepărtează apoi produsul cu ajutorul unei dischete demachiante îmbibată cu apă minerală.

Tonic pentru ten cu caise

Pulpa de caise tonifică tenul şi combate ridurile. Amestecă o caisă bine coaptă cu sucul de la o jumătate de lămâie şi două linguri de apă plată.

Trece prin mixer pulpa de caise şi amestec-o cu sucul de lămâie şi apa minerală. Pune totul într-o sticlă închisă etanş şi agit-o bine înainte de folosire. Tonicul se aplică pe faţă,după demachiere,cu ajutorul unui disc demachiant şi se păstrează la rece.

Gomaj pentru corp cu kiwi

Kiwi te ajută să-ţi exfoliezi pielea,având ca efect îndepărtarea celulelor moarte şi catifelarea pielii. Pasează un kiwi cu o lingură de miere lichidă şi un vârf de sare fină. Masează-ţi corpul cu această pastă,de jos în sus,efectuând mişcări circulare.

Pentru rezultate vizibile,exfolierea se face o dată pe săptămână,fiind urmată de folosirea unei creme de corp cu proprietăţi hidratante sau pentru accentuarea bronzului.

SFAT

Cireşele întreţin elasticitatea pielii. Prepară-ţi o mască din cireşe proaspete zdrobite şi aplic-o pe frunte şi pe obraji. Las-o să acţioneze 15 minute.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg