Şi buzele au nevoie de hidratare!

1 63165 original jpg jpeg

La fel ca orice alta parte a corpului, buzele au nevoie de atenţie şi îngrijire în mod regulat. Fă-ţi timp pentru a le proteja şi hidrata, atât iarna, cât şi vara. Uite câteva sfaturi!

Bea multă apă,cel puţin opt pahare pe zi. Şi buzele tale sunt o suprafaţă a pielii,deci şi ele se vor bucura de beneficiile apei. Spre deosebire de restul corpului,buzele nu sunt protejate de fire mici de păr,deci ai grijă să le oferi şi mai multă îngrijire.

Mai ţii minte ce-ţi spuneau ai tăi când erai mică? „Nu-ţi mai linge buzele!” Cu fiecare atingere a limbii,îndepărtezi umezeala care-ţi hrăneşte buzele. Acest mic strat de umiditate este important pentru buze şi,fără el,le expui la tot felul de lucruri,fără a fi protejate. Umezindu-ţi buzele,favorizezi uscarea şi crăparea lor.

Evită să te dai cu balsam sau ruj,dacă acestea nu sunt special făcute pentru a hrăni buzele. Rujul de buze usucă buzele şi suge toată umezeala din ele,chiar dacă nu te aşteptai la asta. Problema este că mai toate produsele cosmetice sunt făcute din ceară,iar aceasta nu contribuie cu nimic la nivelul de hrănire al buzelor. Le protejează,însă nu le hrăneşte.

Dacă vrei să-ţi tratezi buzele zi cu zi,dă-te cu un produs pe bază de petrol. Aplică un strat subţire şi nu-l linge. Acest tip de acoperire nu usucă,iar balsamurile pe bază de petrol permit buzelor tale să respire. Acest lucru este foarte important în procesul de vindecare,deoarece oferă atât protecţie,cât şi umiditate.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg