Suc de lămâie pentru păr puternic. 6 reţete ce au grijă de el

1 64689 original jpg jpeg

Vara, părul are nevoie de toată atenţia ta. Expunerea la soare îl usucă şi îl face mai fragil. Să nu mai vorbim de efectul decolorant pe care sigur nu ţi-l doreşti dacă ai părul vopsit! Iată de ce să foloseşti suc de lămâie pentru păr!

Nu-i femeie care să nu-şi dorească un păr sănătos şi frumos. Însă câte dintre noi  nu se confruntă cu problema căderii părului? Ei bine,află că unul dintre remediile naturale care previn căderea părului şi ajută la creşerea acestuia este tratamentul cu suc de lămâie. Bogat în vitaminele A şi B,fosfor şi antioxidanţi,sucul de lămâie aplicat pe păr îl face sănătos,strălucitor şi puternic. Iată cum să îl foloseşti!

1. Suc de lămâie pentru păr, un bun remediu anti-mătreaţă

Peste puţin ulei de păr călduţadaugă câteva picături de lămâie şi masează-ţi scalpul. E un remediu natural împotriva mătreţii şi cădrerii părului. Chiar şi aplicarea directă a sucului de lămâie are efect în întărirea rădăcinilor şi îndepărtarea mătreţii. Rezultatele vor deveni vizibile într-o lună.

2. Mască de păr cu ou şi henna

Amestecă un ou şi 5 linguriţe de henna într-o cană cu apă caldă. Adaugă sucul de la o jumătate de lămâie şi aplică amestecul pe scalp. Stai aşa timp de 2 ore,până când se usucă,şi apoi spală-ţi părul cu şampon. Părul tău va creşte mai repede şi mai sănătos.

3. Suc de lămâie pentru păr - Lămâie şi cocos pentru strălucire

Amestecă suc de lămâie şi de cocos în cantităţi egale şi aplică pe păr. Aşteaptă 30 de minute şi clăteşte cu şampon. Reduce căderea părului şi îi va da strălucire!

4. Previne decolorarea părului de la soare

Înainte de expunerea la soare,aplică pe păr suc de lămâie amestecat cu un produs hidratant. Aşa vei preveni decolorarea părului!

5. Suc de lămâie pentru păr - Tratament cu spray de lămâie

Sprayul de lămâie este bun pentru orice tip de păr. Taie o lămâie în felii şi pune-o într-o cratiţă cu apă. Fierbe la foc mic timp de 15 minute,până când s-a evaporat jumătate de cantitatea de apă. Amestecă lichidul şi adaugă ulei esenţial. Păstrează amestecul într-o sticlă cu pulverizator şi foloseşte tratamentul timp de o săptămână.

6. Şampon natural preparat acasă

Prepară un şampon natural din lămâie pentru un păr mai sănătos. Topeşte câteva bucăţele de săpun în apă caldă până când se topesc. Amestecă apoi cu ulei de măsline şi câteva picături de lămâie şi foloseşte mixtura în loc de şampon.

Atenţie!Nu ultiliza suc de lămâie pentru păr în mod excesiv!  Lămâia conţine acid citric şi îţi poate arde părul.

Remedii împotriva căderii părului



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg