Tendinţe în beauty şi îngrijire în anul 2018

1 79205 original jpg jpeg

Fiecare an vine cu o serie de noi tendinţe în materie de îngrijire şi frumuseţe pe care abia asteptăm să le încercăm. Află care sunt tendinţele de beauty care vor domina anul 2018!

Personalizarea rutinei de îngrijire

În ultimul an, tot mai multe branduri de frumuseţe se focusează pe ideea de personalizare şi crearea de produse care să răspundă unor nevoi specifice fiecăruia dintre noi. Trendul acesta va continua să se extindă în 2018.

Personalizarea regimului de îngrijire în funcţie de sezon şi de nevoile particulare ale tenului tău sunt o cale sigură pentru un ten sănătos şi luminos! Un pas simplu de urmat cu rezultate sigure? Alege-ţi produsele de curăţare şi cremele de hidratare în funcţie de sezon, pentru a oferi tenului hidratarea şi îngrijirea de care are nevoie.

Ingrediente naturale din surse sigure

Un alt trend major pentru anul 2018? Produsele de îngrijire cu ingrediente naturale din surse sigure! Ingredientele naturale vin cu beneficii pentru tenul tău, dar este important ca acestea să respecte criteriile de certificare organică şi să provină din surse bio şi durabile.

Un motiv în plus să acorzi atenţie calităţii ingredientelor folosite în produsele tale cosmetice favorite? Folosirea chimicalelor în procesul de recoltare sau chiar simpla expunerea a ingredientelor la un mediu nesigur le reduce eficienţa. În 2018, produsele cosmetiec pe baza de alge marine vor fi la mare căutare.

Frenezia măştilor de faţă continuă

Măştile de faţă au dominat anul 2017 şi acest segment va continua să crească. Fie că vorbim de măşti sub formă de cremă, gel, fiole sau cele de unică folosinţă, acestea sunt mai la modă ca oricând. Există măşti pentru fiecare tip de ten, păr, zona pieptului, braţe sau mâini! O sursă dublă de bucurie - un adevarăt cocktail cu ingrediente active (acid hyaluronic, peptide, antioxidanţi sau extracte naturale), dar şi un moment de răsfaţ şi relaxare!

Măştile hidratează tenul, îl revigorează, calmează iritaţiile, ameliorează roşeaţa, redau fermitatea tenului şi reduc aspectul liniilor fine şi a ridurilor – totul în funcţie de ingredientele active pe care le conţin.

Multi-masking se conturează ca un alt subtrend al anului 2018. Ideea din spatele acestui concept? Se recomandă folosirea unor măşti diferite care targhetează diferite zone ale feţei – fiecare pe baza unor ingrediente diverse, care promit efect instant!

Credit foto: www.standard.co.uk



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg