Tendinţe în coafuri pentru 2018

1 79021 original jpg jpeg

În 2018, ai voie să experimentezi tot ce îţi face cu ochiul în materie de coafuri. Fie că preferi părul mai lung, fie că îl preferi pe cel scurt, nu mai e nevoie să te gândeşti că nu ţi-ar sta bine, ci dimpotrivă, să mergi pe intuiţie. 

Coc dezordonat

Chignon jpg jpeg

Poţi să nu îţi mai faci griji dacă ai într-o zi părul dezordonat şi vrei să îl prinzi într-un coc. În 2018, se poartă cocurile dezordonate, care nu sunt aranjate deloc, dar au un aspect natural. Spune adio cocurilor perfecte, netede, aranjate la milimetru, căci în 2018 nimeni nu va mai pune accent pe minuţiozitate.

Bucle lejere

ecb8e38bcd5fcc6f728884047505dc60  natasha poly natasha okeeffe jpg jpeg

Buclele reprezintă alegerea perfectă când vine vorba de un eveniment special, în care trebuie să adopţi o ţinută mai elegantă. Acestea rămân în tendinţe şi în 2018, mai ales că sunt foarte uşor de făcut cu ajutorul unui ondulator. Aplică puţină spumă înainte de a-l folosi şi rulează doar jumătate din lungimea părului, pentru ca acestea să se aşeze cât mai lejer.

Împletituri cu atitudine

1337241274347549 jpg jpeg

Dacă îţi plac împletiturile, poţi să îţi faci câte vrei în 2018, căci vor fi extrem de apreciate. Se poartă cosiţele indiene, care sunt mai greu de făcut. Separă părul în două părţi egale printr-o cărare, dă-l după ureche, începe să împleteşti, aplicând preventiv o cantitate nu prea mare de produse de fixare pe toată lungimea părului. Cosiţele indiene descoperă faţa şi urechile, de aceea, aveţi posibilitatea de a demonstra frumuseţea cerceilor şi de a vă completa imaginea cu o pereche de ochelari de soare la modă.

Coada de cal

coada de cal perfecta e1469910630337 jpg jpeg

Spre deosebire de coafurile lejere, coada de cal necesită îndemânare şi o doză de precizie în realizarea ei. In ciuda simplităţii sale, o coadă de cal poate fi ideală nu doar într-un dress code business, ci şi la o ţinută de seară, dacă se mai adaugă şi câteva accesorii voluminoase sau strălucitoare. Există foarte multe versiuni ale acestei coafuri, însă cea mai actuală rămâne a fi coada de cal din vârful capului. Aplică pe păr un mousse pentru coafare, acesta nu doar va face părul ascultător, ci ii va da şi un luciu deosebit. Iată şi un secret: la baza cozii, în partea din spate, ascunde câteva agrafe, fixându-le pe elastic, acestea nu doar vor ridica coada, ci o va menţine şi pe toată durata zilei.

Sursă foto: www.hairstyleslife.com 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg