Top 3 produse de îngrijire utile

1 52889 original jpg jpeg

Vin zile frumoase, pe care le vei petrece fie în familie, fie aproape de-o pârtie înzăpezită. Oriunde te vei găsi, trusa ta de frumuseţe te ajută să te bucuri de-o vacanţă binemeritată.

Confort şi prospeţime în orice situaţie

24cc5a933b549673879391196760a5b9 jpg jpeg

Utilizarea în exces a antibio­ticelor,agenţii de curăţare cu săpun,dietele necorespunzătoare,modificarea secreţiei hormonale pot afecta microflora vaginală,generând dezechilibre grave ale pH-ului,iritaţii şi pierderea proprietăţilor sistemului natural de protecţie. Gelul pentru igienă intimă externă Lady Health,de la Ropharma,reface şi menţine echilibrul florei vaginale,asigurând pH-ul optim.

Pentru un ten radios

simeon stalpnicul png

Îţi place să ţi se spună că străluceşti,când etalezi mândră o coafură nouă ori un machiaj extravagant,dar nu şi atunci când tenul tău are un exces de sebum. Prin concentraţia sa mare de extracte de plante marine,Fluidul Matifiant Algo Pur de la Thalion este tratamentul ideal pentru pielea grasă. Prin utilizare zilnică,faţa ta va deveni mai netedă şi va radia pur şi simplu.

În 14 nopţi...  întinereşti!

simeon stalpnicul png

ADN-ul pielii (structura sa genetică) este afectat de mai mulţi factori nocivi. La trecerea dintre anotimpuri,programul de revitalizare în 14 nopţi ARTISTRY™ Inten­sive oferă un plan complet de refacere a pielii.

Cu beneficii comparabile cu cele ale unui tratament profesional,acesta ajută la prevenirea apariţiei liniilor fine şi a ridurilor şi este testat clinic pentru a îmbunătăţi luminozitatea pielii cu 261 de procente,pentru o piele cu un plus de textură,tonus şi luminozitate.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg