Tratează problemele pielii cu castravete

1 80033 original jpg jpeg

Castravetele este ingredientul care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire. Este una dintre legumele cu cel mai mare conţinut de apă, iar multe dintre substanţele nutritive pe care le conţine acţionează foarte bine asupra pielii. Neplăcerile dermatologice pe care le poate trata sunt:

Pungile de sub ochi

Castravetele este ingredientul folosit de obicei în estomparea problemelor dermatologice, iar pungile de sub ochi este una dintre ele. De ce?  Pentru că hidratează pielea datorită cantităţii mari de apă pe care-o conţine.

Taie două felii de castravete şi pune-le pe o farfurie. Lasă-le în frigider cel puţin 30 de minute, după care aplică-le pe ochi. Lasă-le să acţioneze 25 de minute, după care clăteşte faţa cu apă rece. Repetă tratamentul în fiecare seară, mai ales dacă te confrunţi cu această problemă.

Cearcănele

Numărul persoanelor care se confruntă cu cearcăne este din ce în ce mai mare. Ele apar în urma oboselii, lipsei de somn, dietei etc.

Spală un castravete, taie două felii şi pune-le pe ochi. Lasă-le să acţioneze 45 de minute, după care îndepărtează-le. Spală faţa cu apă călduţă spre rece. Repetă tratamentul de două-trei ori pe zi.

Luminează pielea din jurul ochilor

Cine nu îşi doreşte să aibă pielea curată, proaspătă şi radiantă! Poţi obţine acest rezultat cu ajutorul castravetelui.

Pisează trei felii de castravete, după care aplică pasta obţinută pe pielea din jurul ochilor şi las-o să acţioneze 30 de minute. Spală-te la final cu apă călduţă. Tratamentul este recomandat să fie aplicat seara.

Liniile fine şi ridurile

Liniile fine şi ridurile apar, de obicei, după ce trecem de 30 de ani. Ele apar de obicei în jurul ochilor şi a gurii, dar ele pot fi prevenite cu ajutorul castravetelui.

Aplică câte o felie de castravete pe ochi, lasă-le să acţioneze 45 de minute şi apoi spală-te cu apă rece. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.

Iritaţiile

Multe femei se confruntă astăzi cu ochi iritaţi din cauza alergiilor, expunerii la soare, statul îndelung cu ochii în calculator. Dar toate aceste lucruri pot fi combătute cu remedii castravete, printre care şi castravetele.

Pune pe ochi două felii de castravete, lasă-le să acţioneze 20-30 de minute, după care spală-te pe faţă cu apă rece.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg