Uite de ce să ţii cont când foloseşti ca metodă de epilat lama de ras!

epilare metode naturale jpeg

Îţi lasă pielea fină imediat, însă, are şi minusuri. Lama de ras îţi poate cauza umflături, iritaţii şi bubiţe usturătoare. Uite ce po'i face pentru a preveni aceste neplăceri.

Foloseşte o cremă de ras

Să previi este cheia succesului,în toate... Asfel,dacă te razi folosind săpun normal sau doar apă,o lamă de ras ieftină şi nici nu hidratezi pielea corespunzător după,evident că te vei trezi cu arsuri în urma acestei proceduri. Alege o cremă de ras sau un gel special,care să hidrateze pielea şi să prevină iritaţiile. Caută să aibă trecute pe lista de ingrediente precum vitamina E,aloe vera sau unt de shea.

Aloeproaspătă

Aloe vera este recomandată în cazul arsurilor solare,însă poate trata cu brio mai toate iritaţiile pielii. Aplică pe zonele cu probleme gel proaspăt de aloe şi vei reuşi să scapi de umflături şi mâncărimi. Dacă nu ai o plantă de aloe în casă,te poţi bucura de aceleaşi efecte şi cu ajutorul unei creme destinate arsurilor solare,ce o conţine.

Acidsalicilic 

Este un ingredient comun în tratamentele acneei şi psoriazisului. Dacă-l aplici pe zonele iritate,vei putea reduce roşeaţa,vei calmea pielea şi vei elimina umflăturile. Un tonic sau o cremă de calmarea a pielii este cea mai bună alegere. Evită produsele cu alcool,deoarece îţi vor arde şi mai mult pielea.

Pregăteşte-ţi pielea

Dacă arsurile cauzate de aparatul de ras sunt deja o problemă comună,oferă timp pielii de pe picioare să se vindece. Data viitoare când vrei să te razi,foloseşte un demachiant exfoliant delicat,atunci când faci duş. Acest lucru va elimina murdăria,sebumul şi celulele moarte ale pielii şi,în plus,pregăteşte pielea pentru lama de ras,minimizând riscul de tăieturi şi arsuri.

Cremă cu hidrocortizon

Acestea sunt concepute pentru a trata muşcăturile de insecte,erupţiile cutanate şi zgârieturile uşoare. În plus,sunt la fel de eficiente şi în tratarea arsurilor de lamă. Este posibil să fie nevoie de mai multe aplicări pe zi pentru a scăpa de roşeaţă şi usturime.

Citeşte şi:

Alimente care-ţi fortifică unghiile şi părul

Fire de păr crescute sub piele? Exfoliază pielea înaintea epilatului!



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg