Unghii fragile? Aşa le îngrijeşti!

1 69648 original jpg jpeg

Frigul, unele soluţii de curăţare, dar şi lipsa mineralelor din organism pot duce, în timp, la deteriorarea unghiilor. Iată cum le îngrijeşti corespunzător pentru a te bucura de o manichiură impecabilă.

Poartă mănuşi!

Înainte de a face curăţenie în baie cu clor sau cu alte substanţe care îndepărtează microbii şi calcarul de pe suprafeţe,e indicat să-ţi pui mănuşi din cauciuc. Acestea protejează unghiile şi pielea,previn îngălbenirea şi exfolierea lor.

Hidratează-ţi pielea zi de zi!

După ce te-ai spălat pe mâini,aplică un strat de cremă hidratantă. Masându-ţi mâinile îţi stimulezi circulaţia,iar uleiurile din cremă îţi redau elasticitatea pielii. Caută cremele cu multe proteine şi antioxidanţi,care acţionează şi ca tratament. Dau rezultate foarte bune!

Uleiul de migdale hrăneşte ţesuturile

De mare ajutor,în sezonul rece,este uleiul de migdale. Acesta întăreşte unghiile şi previne crăparea lor. Aplică-l de trei-patru ori pe săptămână pe unghii şi vei vedea o diferenţă! Unghiile cresc mai repede,sunt mai robuste şi mai albe.

Ajută şi suplimentele naturale!

Poţi avea unghii frumoase şi dacă iei minerale. Suplimentele alimentare cu drojdie de bere,cistină,zinc şi biotină menţin unghiile sănătoase. Acestea mai opresc căderea părului,previn acneea,luminează pielea şi regenerează ţesuturile.

Acetona deteriorează unghiile

Soluţiile care conţin acetonă usucă şi deteriorează unghiile,de aceea nu sunt recomandate. Chiar şi cele fără acetonă ar trebui folosite de maximum o dată pe săptămână.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg