Ce spune despre tine culoarea lenjeriei intime

1 71327 original jpg jpeg

Modul în care ne îmbrăcăm, cum vorbim, zodia în care ne-am născut, totul are influenţă şi dezvăluiesc trăsăturile şi personalitatea noastră. Chiar şi culoarea pe care obişnuim s-o purtăm la lenjeria de corp ne poate arătă ce fel de persoane suntem.

În timp ce unele femei preferă culoarea crem,negru sau alb la lenjeria intimă,altele se duc spre nuanţe precum galben sau portocaliu. Aleg mereu ceea ce le atrage. În plus,se pare că celebrităţile au o influenţă asupra schimbării gustului când vine vorba de culorile lenjeriei intime,dar şi marca.Acum ceva timp,toate femeile alegeau doar nuanţe de nude sau alb,dar acum acest lucru nu este doar o chestie de preferinţă. O persoană îi poate spune alteia ce culoare este potrivită tonului pielii pe care-l are. Sună interesant?

Iată ce trăsături ascunde culoarea preferată la lenjeria intimă: Roz

Rozul este asociat cu o culoare proaspătă,iar atunci când vine vorba de lenjerie intimă roz,femeile care o aleg sunt timide şi respectuoase. Chiar dacă au şi scăpări obraznice câteodată,ele preferă să fie tăcute şi timide,mai ales la început. În plus,sunt drăguţe,politicoase şi realiste,şi sunt considerate cele mai de încredere persoane.

  

Alb

În timp ce majoritatea femeilor de peste 30 sau 40 de ani preferă să poarte lenjerie intimă albă,ea prezintă o parte delicată a personalităţii lor. Cred în frumuseţea interioară,mai degrabă,decât în cea exterioară. Totodată,ele consideră că trebuie să fie sexy la momentul potrivit şi la locul potrivit. În plus,sunt deschise,inteligente,dar uneori plictisitoare.

Roşu

Roşu este culoarea senzualităţii şi femeile care preferă să poarte lenjerie intimă roşie vor să stimuleze partea lor sexy şi seducătoare şi sunt în căutarea unei relaţii. De asemenea,au încredere în ele,sunt conştiente de felul în care arată şi nu dau niciodată înapoi.

Violet

Chiar dacă este mai greu de găsit,multe femei o preferă şi o caută până o găsesc. Femeile care preferă culoarea violet la lenjeria de corp sunt simple,dar elegante în acelaşi timp. Prin natura lor sunt introvertite şi optează pentru colectarea de lucruri rare. În plus,este adesea nuanţaasociată regalităţii şi rafinamentului.

  Negru    

Bumbac sau mătase,negru este a doua culoare după alb pe care femeile o preferă la lenjeria intimă. Optează pentru această culoare femeile care ştiu cum să atragă un bărbat fără să se străduiască prea mult. De asemenea,sunt cunoscute ca fiind în căutarea unui partener cu care să aibă o relaţie de lungă durată,dar şi de care ele să fie atrase fizic şi emoţional. Ele sunt păsări emoţionale.

Galben

Fiind o culoare mai rară la lenjeria intimă,femeile care aleg galben au o personalitate transparentă şi realistă. Poţi avea încredere în doamnele care poartă lenjerie de corp galbenă,deoarece acestea sunt sufletiste şi sar mereu în ajutor.

   

Nude sau crem

După alb şi negru,preferate de femei sunt nuanţele nude. Cele care optează pentru această culoare la lenjeria de corp nu se adaptează repede la medii noi,şi sunt rigide când trebuie să ia o decizie. În plus,sunt singure,nu le plac petrecerile sau reuniunile,ci le place să stea departe de oameni.

Credit foto:www.boldsky.com



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg