Cele mai frumoase modele de mănuşi

1 66092 original jpg jpeg

Te apără de frig şi adaugă un plus de eleganţă şi de culoare ţinutei. În plus, mănuşile pot fi încorporate în orice fel de look şi scot din banal o îmbrăcăminte fadă. Iată cele mai importante trenduri!

Mănuşile de piele au un farmec aparte. Par că nu se demodează şi se asortează la diverse combinaţii de haine. Poţi să alegi o apariţie elegantă,cu o rochie lungă şi decoltată,la care adaugi o pereche de mănuşi de piele lungi sau office,cu o cămaşă albă şi o fustă plic,cu un palton negru şi mulat pe corp,care este întregit de o pereche de mănuşi ce acoperă doar palmele.

ca290dd5f24f68a72f00633020ab76fe jpg jpeg

Pentru Revelion,surprinde-ţi oaspeţii cu o ţinută elegantă care să cuprindă mănuşi din dantelă. La modă în acest sezon,acest tip de accesoriu dă o alură extrem de nobilă şi scoate în evidenţă farmecul feminin. Ca să obţii un aer fermecător,asotează-le cu un plic şi pune-ţi bijuterii strălucitoare.

0e0e90e23ae86ab361d9861278b6947a jpg jpeg

Pufoase şi foarte atent concepute astfel încât să te protejeze de frig,mănuşile croşetate se potrivesc unui look relaxat. Le poţi asorta cu o căciulă haioasă şi cu un fular din acealşi material. În plus,este bine să te orientezi către culori vii,intense,care să te binedispună.

91e219d7f86a2a906551f24f8e49dfb6 jpg jpeg

Indiferent din ce material sunt făcute,mănuşile fără degete sunt „vedetele” sezonului rece. Avantajul lor? Scot în evidenţă o manichiură cu gust şi pot să completeze orice fel de ţinută,de la elegant,casual,până la pop sau rock.

   

ed2f81c03de71a9de8f82d97bf2f4325 jpg jpeg


Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg