Cele mai noi modele de vopsea de păr

1 73119 original jpg jpeg

Te întrebi care este ultima modă în materie de produse care colorează părul? Ei bine, la fel ca modelul bio ce pare că a cuprins întreaga lume, a apărut pe piaţă un produs menit să ofere strălucire părului, fără a influenţa nuanţa lui naturală. În plus, vopseaua acţionează ca o mască hidratantă, deoarece hrăneşte firul de păr.

Efectul unei măşti de păr durează în mod normal o săptămână,cel mult două. Pe de altă parte,efectul acestui produs durează şi jumătate de an. Ai la dispoziţie aşadar o vopsea care satisface două nevoi:pe de o parte,oferă luminozitate şi scoate în evidenţă culoarea naturală a părului,pe de altă parte,îl protejează împotriva factorilor de mediu şi-i oferă vitalitate.

Aplicarea acestui produs durează în medie 20 de minute. PH-ul acid,apropiat ca valoare de PH-ul firului de păr,acţionează ca un tratament asupra cuticulei,sigilând-o.

Produsul este ideal pentru colorarea părului sensibilizat,datorită efectului de refacere a suprafeţei fibrei capilare. În acelaşi timp,este bun şi pentru femeile care doresc doar un plus de strălucire şi luminozitate pentru părul lor,fără modificarea culorii naturale. Vopseaua de păr Dialight,de la L’oreal,nu conţine amoniac şi este destinată exclusiv utilizării în saloanele de coafură.

6a3859b976cff4bb5cd3a05e31801221 jpg jpeg

Tot din categoria bio,dar având un alt concept la bază,sunt şivopselurile din ingrediente naturale,cum sunt cele pe bază de henna. Din păcate,astfel de vopseluri nu sunt o soluţie pentru persoanele cu păr alb şi rezistă puţin timp pe podoaba capilară,însă nu sunt la fel de toxice.

290e88ada080eb8a7a0a27b0baa63d35 jpg jpeg


Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg