Cum asortezi sacoul

1 67203 original jpg jpeg

Vrei să mergi la o întâlnire de afaceri sau la o petrecere de seară şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Ei bine, scoate-ţi din dressing sacoul şi începe să-l pui în valoare. În orice situaţie, dacă este bine asortată, această piesă de vestimentaţie este foarte utilă şi-ţi garantează succesul.

Preluat din vestimentaţia masculină,sacoul a fost mereu adaptat şi modificat,până a ajuns la o line extrem de feminină. Vrei să ştii ce ţi se potriveşte? În primul rând,gândeşte-ce ce tip de eveniment trebuie să onorezi şi cum arată celelalte haine pe care vrei să le îmbraci.

Pentru o ţinută de zi,sacoul vine de minune cu o pereche de blugi şi un tricou. În cazul în care mergi la serviciu şi trebuie să te îmbraci office,sacoul merge bine şi peste o cămaşă la care adaugi o fustă neagră,dreaptă,cu talie înalte. O pereche de pantofi sau de botine completează ţinuta.

62644033cdef1ce1d6d85c5255b4bed2 jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unui sacou,ghidează-te după croielile care te pun în evidenţă. Alege un model mai lărguţ,dacă eşti plinuţă şi mulat,dacă eşti mică în talie şi vrei să-ţi evidenţiezi formele.

Seara ar fi de preferat să alegi un sacou cu o rochie şic,foarte feminină sau un top strălucitor şi o pereche de jeanşi puţin evazaţi. Pentru un plus de stălucire,alege accesorii din lac,foarte în vogă în acest sezon.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg