Cum porţi fusta de piele

1 67522 original jpg jpeg

Fusta de piele este o piesă vestimentară extrem de cool, fie vară, fie iarnă, ea merge asortată atât la bluze subţiri, cât şi la pulovere mai groase. Iată câteva idei despre cum porţi fusta de piele.

Fusta de piele este o piesă vestimentară extrem de cool,fie vară,fie iarnă,ea merge asortată atât la bluze subţiri,cât şi la pulovere mai groase. În plus,se pare că pielea încă este la modă,aşa că îndrăzneşte să porţi o fustă de piele care să se potrivească vârstei şi stilului tău. Iată câteva idei despre cum porţi fusta de piele.

Cum porţi fusta de piele – outfit clasic cu fustă de piele

Dacă eşti o persoană mai serioasă sau îţi place mai mult stilul clasic,cuminte,atunci ţi se potriveşte o fustă de piele clasică,cu o croială tip creion. O poţi purta alături de o cămaşă simplă şi o curea sau chiar cu un sacou care să aibă mâneci de piele. Acest outfit,alături de nişte pantofi cu toc clasici sau nişte botine de piele se potriveşte atât la job,cât şi la o ieşire în oraş.

Pentru persoanele care au un stil vestimentar mai retro,fustele de pile mai largi trei sferturi sunt perfecte. Le poţi combina cu cămăşi drăguţe sau cu bluze mulate scurte,curele de tot felul sau alte accesorii cool. Cu tocuri sau cu tenişi,aceste fuste merg de minune când ieşi la suc cu prietenele. Iar dacă pui o pereche de tocuri şi un palton mai lung,obţii un outfit chiar şi pentru o ieşire la teatru.

Cum porţi fusta de piele – ţinută retro sau casual cu fusta de piele

O fustă trei sferturi cu croială creion poate merge fără probleme cu un tricou chic şi cu accesorii tinereşti. Vei ieşi din anonimat imediat. Trebuie să ştii că acest stil se potriveşte tinerelor de sub 30 de ani.

O fustă de piele mai scurtă în formă de A se potriveşte de minune cu cămăşi cuminţi sau chiar cu pulovere de toamnă. Stilul acesta este unul foarte drăguţ,se potriveşte pentru orice eveniment urban. Dresurile mate alături de balerini sau ghete fac din această ţinută una foarte lejeră şi simpatică.

Poartă fusta de piele scurtă alături de pulovere scurte largi,de topuri supradimensionate,de sacouri strâmte scurte şi de o pereche de pantofi cu toc,sandale cu toc sau chiar botine şi vei obţine un look urban de invidiat. Dacă eşti o fire mai sport,o fustă de piele mini se potriveşte perfect alături de o bluză sport şi o pereche de adidaşi de stradă. De altfel,fusta scurtă de piele se potriveşte cu pulovere lungi,aşa că trebuie să profiţi din plin.

Cum porţi fusta de piele – stil boem sau stil rock,fusta de piele se potriveşte perfect

Dacă ai un aer mai boem poartă fusta de piele scurtă şi largă alături de un top simplu,o curea şi un pulovăraş cu nasturi. Alege culori preferate şi combină-le cu plăcere. Nu ar trebui să îţi lipsească pantofii tip Oxford sau alt gen de pantofi simpli.

Purtată cu ghete motor,cu geacă de piele rock şi cu accesorii stil rock,fusta de piele arată incredibil de bine. Şi dacă vrei un look cu adevărat sexy,nu ezita să porţi fusta de piele mini pentru ieşirile în club sau în oraş seara. Alături de o bluză decoltată,strâmtă,sexy şi de pantofi cu toc,vei avea o ţinută foarte îndrăzneaţă. Nu uita,totuşi,că aceste ţinute se potrivesc până în 30 de ani.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg